Supporter`n

  Ukens Supporter er Katrine Wold og her er noen av hennes betraktninger rundt Strømsgodset.

  Topp 3 minner som Godset supporter? - Første gangen jeg var med på kamp og sto blant Godsetunionen hvor jeg fikk kjenne på stemningen, trøkket og frysningene det ga.

  Navn
  – Katrine Wold

  Favoritt sang
  – Det er så mange bra sanger, men for meg tror jeg ingenting slår når det er full trøkk på `Når jeg ser deg Godset`. Det gir meg virkelig frysninger! Og selvfølgelig Gamle Gress.

  Plass på tribunen
  – Midt på Godsetunionen bak mål på 3 rad.

  Hvordan ble du interessert i Godset?
  – Jeg har alltid vært interessert i fotball, og syntes det har vært morsomt å følge med.
  Så ble jeg introdusert for Strømsgodset og var endelig med på kamp hjemme mot Lillestrøm i 2012. Da var jeg solgt og jeg ble helt frelst og har fulgt med siden.

  Topp 3 minner som Godset supporter?
  – Første gangen jeg var med på kamp og sto blant Godsetunionen hvor jeg fikk kjenne på stemningen, trøkket og frysningene det ga.

  – Få oppleve at Strømsgodset vinner gull i 2013.

  – Det å være med på borteturer, spesielt borte mot Rosenborg i 2013 for det var før denne turen at jeg fant ut at jeg ventet en mini supporter som i dag også elsker Strømsgodset.

  Verdens raskeste mann Usain Bolt er nå på Godset treninger, tror du det har en positiv effekt rundt og i laget?
  – Ja det tror jeg!
  For etter en dårlig sesongstart, så har jeg merket at det har begynt å bli mye negativitet på banen.
  Dette fører bare til masse upresise pasninger og irritasjon, så at verdens raskeste mann trener med gutta vil gi de en positiv opplevelse og ny giv.
  Og de har nok også litt å lære for og kunne flytte seg litt raskere oppover i angrep, og generelt på banen.

  Om litt over en uke reiser vi på poeng jakt til Kristiansand, hvordan kamp ser du for deg at det blir?
  – Nå er det 2 år siden sist Strømsgodset har vært i Kristiansand på poengjakt, og jeg har en litt god følelse på denne kampen. Jeg tror gutta nå har fått litt smaken på poeng etter kampen hjemme mot Sandefjord, og håper de har fått disse ukene på å jobbe med det de surret med da. Så ser jeg for meg at de har fått en litt ny energi og gjør en bedre kamp, som gjør at de forhåpentligvis tar med 3 poeng . Vi trenger en borteseier nå.

  Hvilken plass tar Godset i år?
  – Jeg tror Strømsgodset vil havne et sted mellom 5-8 plass i Eliteserien, for jeg tror de vil ta seg opp og begynne å spille bedre igjen.