Supporter’n!

  Fotballsesongen er endelig i gang.

  Supporter'n er endelig tilbake. Denne gang får dere et møte med Frode Strømberg aka Mr. Nord.

  Navn:
  Frode Strømberg. Jeg blir kalt «Mr. Nord» blant de som kjenner meg blant Godset-fansen.

  Plass på tribunen:
  På supportertribunen sammen med GodsetUnionen. Noen ganger invitert opp på VIPn!

  Favoritt klubb- og tribunesang:
  «Godset fra Drammen» og «Gamle Gress» er jo Norges flotteste klubbsanger. Ellers er jo ALT med Rune Marthinsen og C-laget nydelig. Må også ta med «Heia heia SIF» med Stille Før Stormen og selvfølgelig «Samma for meg bare Godset vinner» med Håvard Lilleheie. Det er mange bra tribunesanger, men «Det finnes kun ett lag for oss» er favoritten!

  Hvordan ble du interessert i Godset?
  Jeg har vært Godset-supporter siden 1990.  Mener det hele starta med at jeg så et program på tv om et lag som klatra fort i seriesystemet, og bare sa «DET er laget mitt!». Supporterutstyr husker jeg blei bestilt per brev, hvor man alltid fikk hyggelig tilbakemelding og hjelp med bestilling. Da var jo mye gjort. Fargen skulle være BLÅ. Så ble det jo cupfinale på Godset året etter, der blant annet Odd Johnsen ble en stor helt. Jeg har ved flere anledninger fått truffet gamle helter, både på turer og VIPen. Dette er opplevelser som settes utrolig stor pris på!

  Hva synes du om det Godset har prestert i cupen og i pre season?
  Jeg synes Godset har levert meget bra, og et av plussene er at vi har mange målscorere.

  Hvor fornøyd er du med trekningen av semifinalen?
  Ikke fornøyd med nok en bortekamp, men Molde har ikke imponert veldig i de to siste kampene. Cup er cup og alt kan skje.

  Hvordan sesong tror du vi har i vente, og tørr du å begi deg ut på et tabelltips?
  Det blir en meget spennende sesong. Holder vi oss høvelig skadefri så blir det mye mål og oppturer denne sesongen. Jeg tror vi havner på en 7. plass!

  Hvor mange kamper har du sett for deg det blir i år, til tross for at du har «noen» mil i reisevei?
  Jeg bor jo på Herøy som ligger ved Helgelandskysten i Nordland og har 100 mil reisevei til Drammen. Har vel stort sett slitt ut Volvo nr 2 nå på all kjøringa, MEN selvfølgelig går alt av årets ferie også til Godset-turer. Jeg ser for meg at det blir 8-10 kamper denne sesongen. Skal ikke stå på kjærligheten til klubben. Ekte kjærlighet!

  GodsetUnionen er fortsatt noen medlemmer unna sitt oppsatte mål for året. Har du et budskap til de som ikke har betalt medlemskap for 2022?
  GodsetUnionen gjør en kjempe jobb og legger mye til rette for supporterne. Både på hjemmebane og på borteturer. Har du noen kroner til overs, så støtt GU uansett hvilken tribune du er på. Det bidrar for fellesskapet. Så håper og tror jeg på flere fantastiske opplevelser og turer med Norges vakreste klubb. Leve Godset!