Supporter’n!

  For en uke vi har i vente!

  I denne utgaven av Supporter'n blir du bedre kjent med Johan Nordin. Gutten fra Oslo som måtte til Drammen for å finne tilhørighet og felleskap.

  Navn:
  Johan Nordin

   

  Plass på tribunen:
  Felt J – GodsetUnionen. Stått der siden våren 2018.

   

  Favoritt klubb- og tribunesang?
  C-laget med delt førsteplass mellom «Blå Magi» og «Gamle Gress». Favoritt tribunesang må være «Det finnes kun ett lag for oss».

   

  Hvordan ble du interessert i Godset?
  Eventyret startet med en TV2 Zebra sendt kamp i Adeccoligaen (nåværende OBOS-ligaen), i opprykkssesongen. Da spilte Strømsgodset mot Aalesund, om jeg husker rett. Jeg visste da ikke hvor Strømsgodset holdt til geografisk. Jeg er født og oppvokst i Oslo, men jeg måtte til Drammen for å finne tilhørighet, felleskap og ekte kjærlighet. Det gikk ikke lang tid før jeg fulgte med på Strømsgodset ukentlig. FotballXtra-sendingene var en favoritt. Mattias Andersson ble raskt en favoritt og Dag Eilev Fagermo begeistret meg med sin friske «attitude». Det skal være vondt å møte Godset på Marienlyst, minnes jeg Fagermo sa en gang i tiden. Han hadde ordene i behold – resultatene talte sitt tydelige språk.

   

  Hva syns du du om det  Godset har levert i NM om pre season?
  Godset har gjort jobben, og med det en god figur hittil i NM. SIF er et cuplag, det har de jo vist gjennom tidene. 5 ganger cupmester og 10 semifinaler. Nå venter Molde i semifinalen. Jeg har troen på at vi går hele veien i år. Alt kan skje i NM. Pre season er pre season, det har gått som forventet med svingninger i resultatene og prestasjonene.

   

  Søndag venter Jerv i Grimstad. Hva sier magefølelsen din og har du et resultattips?
  Jeg tror det blir lite finspill på Levermyr på søndag og at det blir stillingskrig. Er optimist, så går for en 1-0 seier og tre poeng hjem til Drammen.

   

  Hvordan sesong tror du vi har i vente og tørr du begi deg ut på et tabelltips?
  Tror vi kan slå nedenfra og opp på lik linje som i fjor (hvor vi var dømt nord og ned), dersom vi unngår skader på sentrale nøkkelspillere. Er bekymret for den tynne stallen. Samtidig gir det våre yngre spillere gode muligheter til å utvikle seg. Vi har bra kontinuitet i stallen, og det tror jeg vi vil dra god nytte av denne sesongen. Spår en 11. plass på Strømsgodset i år.

   

  Årets gjennombrudd i SIF-drakta?
  Har troen på at Kreshniq Krasniqi vil vise seg frem for alvor denne sesongen.

   

  Det er fortsatt ledige plasser på bussene til serieåpninga i Grimstad på søndag og semifinalen i Molde på onsdag. Har du en anbefaling til de som sitter på gjerdet og enda ikke har bestemt seg? 
  Pandemien har roet seg, og vi har alle behov for å omgås med likesinnede. Spesielt nå etter to tøffe år. Anbefaler alle som har anledning til å slenge seg på. Alle er velkomne på GU-bussene. Det er veldig gode muligheter for at du blir kjent med likesinnede, som deler den samme dedikasjonen for Godset som deg!

   

  GU er fortsatt noen medlemmer unna vårt oppsatte mål. Har du et budskap til de som ennå ikke har betalt for 2022 sesongen?
  DU må ikke stå med GodsetUnionen for å være medlem. Alle monner drar, og jo flere medlemmer desto større rom for lystbetonte supportertiltak. Både verbal og visuell støtte. GodsetUnionen jobber med å legge til rette for at alle supportere skal kunne komme seg på borteturer for en rimelig penge. Jeg har selv kjent på en større tilknytning til Strømsgodset etter å ha meldt meg inn i GodsetUnionen.