Supporter’n

  En spalte om supportere

  Godsetunionen vil se sexy fotball og gutter som går foran for klubben. Det begynner å ligne på noe med BP nå.

  Navn?
  Jan Vidar Haugstulen (Jansen)

  Plass på tribunen?
  I år er plassen min på stadion veldig forskjellig fra gang til gang. Jeg er trener for Stømsgodset sine kommende helter ( 2008-laget) , så jeg får billett til hjemmekampene gjennom klubben.

  Favoritt klubb eller supportersang?
  Blå Magi og Gamle Gress.  Når jeg hører sangen » Blå Magi » tenker jeg tilbake på minnene fra barne- / ungdomsåra  på Marienlyst. Sangen skildrer på mange måter min tid på Marienlyst tidlig på 90-tallet. Bytter man ut navnet  Steinar P  med navn som Johnsen , Storskogen,  Ossi og «bikkja»  er vi der .  » Når man hører » Gamle gress»  reiser samtlige hår seg på kroppen og du vet de blå skal spille for 3-poeng .i vår kjære hule.

  Hvordan ble du interessert i Strømsgodset?
  Jeg har hatt en far som har tatt meg med land og strand rundt for å følge nettopp denne fantastiske klubben.  Jeg husker spesielt turen jeg og far hadde til Kristiansand en sommerdag i 94. Vi satt på i en minibuss fylt opp med hardbanka Godset supportere. Det var sang, moro og masse fotballsnakk gjennom Gamle Sørlandske ned til stadion der de kristne bor. Når vi endelig kom frem ble vi herjet til de grader med av Myggen,  Dahlum og Belsvik. 7-0 til hjemmelaget var dommen når dommeren blåste av . Turen hjem var blytung.  En overtrøtt og grinete guttevalp skulle få tid til å tenke på hva han hadde opplevd.  Konklusjonen ble at dette ville jeg være med på igjen, det var noe spesielt med gjengen vi reiste sammen med og ikke minst de blå gutta utpå matta. Jeg viste bare ikke helt akkurat da. Den dag i dag skjønner jeg ikke hvorfor gutta skulle fortjene mine hyllest etter nettopp denne dagen . Det skulle senere vise seg at  jeg valgte rett. Opplevelsene jeg har hatt med denne klubben ville jeg ikke vært foruten.  Engang blå, alltid blå !

  Det er ikke lenge igjen til sommervinduet – hvilken spiller ville du hentet til klubben? Og om du måtte solgt en – hvem ville det vært? Og hvorfor?
  Må jeg være realist her , så faller valget mitt på Christian Gytkjær.  Vi trenger helt klart en spiss som er god for mange mål.  Gytkjær er en målscorer boks spiller jeg tror kunne passet godt inn.  Måtte vi solgt noen , så hadde mitt valg falt på Marvin dessverre. Jeg har hatt tro på han i hele tiden, men tålmodigheten min er brukt opp. For å få plass i troppen til mitt førstevalg , så ville det også vært realistisk og skiftet ut en av våre spisser.

  Det har variert på tribunefronten i år, hva mener du må til for å få «driven» og sangstemmen tilbake igjen i GodsetUnionistene?
  Godsetunionen vil se sexy fotball og gutter som går foran for klubben.  Det begynner å ligne på noe med BP nå.  Fortsetter trenden som det har vært i det siste så tror jeg unionistene er der dem bør være før vi vet ordet av det.