Supporter’n

  En spalte om supportere

  En stund før gullet ble sikret så ble det lovet fra meg og en kamerat at et eventuelt gull skulle feires med blekk. Resultatet ble fire sifre 19:07, på ankelen.

  Navn?
  Anders Skistad Pettersen

  Plass på tribunen?
  Gamle felt 6, H-vinduet.

  Favoritt klubb eller supportersang?
  Drakta er blå” star høyt på lista. Beste tribunesang er definitv den gamle Stian Ohr-sangen. Klassiker!

  De to første kvalikrundene til Europa League er trukket, hvor langt tror du Godset kan nå i år?
  I utgangspunktet er jeg fornøyd med ethvert avansement i europacupene. Har blitt lite albansk fotball på skjermen i det siste, men tror og håper at vi kan ta oss videre i hvertfall ett hakk. Greier vi det blir Mlada Boleslav en lei nøtt, men absolutt ikke umulig.

  Vi har nå vunnet 3 på rad i serien og er nå kun få poeng unna en topp-3 plassering på tabellen. Hva mener du har vært forskjellen på Godset under BP og slik Godset var under David?
  Spillemessig er vel den største forskjellen at det går mer direkte. Barca er litt byttet ut med Real Madrid. Den største forskjellen for min del er at vi har en trener jeg føler meg trygg på, en trener spillerne elsker, en trener som gjør akkurat passe mye ut av seg. Han ser ut til å bringe entusiasme og spilleglede inn i troppen og det synes på banen. Jeg tror Godset blir å finne i topp 3-4 etter kamp 30, og da er jeg veldig fornøyd.

  Siden overgangsvinduet nærmer seg så får du også få spørsmålet: hvilken spiller vil du helst se i vår kjære Godsetdrakt og hvorfor?
  Kanskje ville jeg angret og kanskje burde jeg sikte høyere, men valget mitt faller på Marcus Pedersen. Jeg tror Godset trenger han når han er i form, og jeg tror han trenger Godset til å bli i form. Sammen blir det dynamitt. Andrevalg er Joey Barton, bare for moro skyld.

  Hvis du skulle oppsummert dine topp-3 høydepunkter som GodsetUnionist, målt i gledesrus, hvordan ville lista sett ut?
  1. Gullkvelden, selvfølgelig.
  2. Semifinalen mot Odd 2010
  3. Da det stod 3-0 hjemme mot Aalesund i 2006.

  Ryktet har nådd redaksjonen om at du har markert gullet fra 2013 på en spesiell måte, kan du utdype noe mer?
  En stund før gullet ble sikret så ble det lovet fra meg og en kamerat at et eventuelt gull skulle feires med blekk. Resultatet ble fire sifre 19:07 på ankelen. Dette representerer to ting for oss. Den ene kjenner vel alle, stiftelsesåret, men det er også tiden på klokka, da Ola Kamara scoret det første og viktigste målet mot Haugesund i gullkampen. Tatoveringen er ikke verdens største og mest synlige, men verdens fineste.