Supporter’n

  En spalte om supportere

  Det aller morsomste er å se opp på Union når de teller ned til disco! Men den sangen som fenger meg mest er ”Jeg kan ikke få nok”. Det er en gladsang man vil hoppe og danse til!

  Vi måtte helt til den 9. utgaven av Supporter’n før vi kom til første kvinne. Vi har tatt en prat med Liungen Kvinner sin tidligere keeper Marte Sjønnegård.

  Plass på tribunen?
  Jeg er frivillig vakt på hjemmekampene, står rett foran Union. Beste plassen på stadio’n!

  Vi leder 3-1 etter første kamp mot Partizani. Hva er ditt inntrykk av kampen?
  Jeg syns Union var Godsets beste spiller de første 20 minuttene! Fantastisk trøkk, og det er alltid like deilig følelse når alle gir på litt ekstra. De holdt det gående hele kampen, Ellers var det jo Europa-kvalik, derfor ville vi frivillige gjøre vårt aller beste, slik at delegatene fra forbundene skulle bli imponert over å se en kamp Marienlyst.

  Partizani var et generelt dårligere lag, og vi hadde god kontroll hele kampen. Albanerne var til tider småstygge i taklinger, med både armer og bein. Moro at vi scorer på corner, men skulle ønske at Kovacs hadde kommet inn tidligere. Bugge spiller en stødig kamp!

  Har du telling på hvor baner du har på banehoppelista?
  Jeg har ikke veldig mange baner på lista mi, da jeg jobber en del helger. De fleste kamper innen Buskerud, Akershus, Telemark og Vestfold har jeg sett, men noe eksakt tall har jeg dessverre ikke.

  Hva er ditt første Godsetminne?
  Godset har alltid vært der, kan ikke huske noe konkrete første minner, men den perioden Jostein Flo spilte er et tidlig minne.

  Hva er din favoritt klubb/supportersang?
  Det aller morsomste er å se opp på Union når de teller ned til disco! Men den sangen som fenger meg mest er ”Jeg kan ikke få nok”. Det er en gladsang man vil hoppe og danse til!

  Hvis du skulle laget en all-time topp-3 liste over favorittspillere i Godset, hvordan ville den sett ut?
  1) Norges nummer 1, Thomas A. Ødegaard havner høyt!

  2) På plass nummer vil jeg ha Flo, han var jo vår alles Jossebass 😉

  3) Iver Fossum og Martin Rønning Ovenstad er unge, lovende og spennende å følge med på, de får en delt tredjeplass på min liste.