Supporter’n – spesialutgave

  Velkommen Jakob Glesnes

  Godset har i sommer signert tre spennende spillere. Supporter'n denne uken blir dermed en spesialutgave, som inneholder et intervju med den nye stopperbautaen, Jakob Glesnes. Vi ønsker Jakob velkommen og lykke til i Godset.

  Supporter’n er endelig tilbake etter en lang og god sommerferie. Siden overgangsvinduet nettopp har stengt og Godset har signert tre meget spennende spillere, har vi valgt å lage tre spesialutgaver, for å bli bedre kjent med de nye gutta. Først ut er lysluggen Jakob Glesnes.

   

  Først av alt, velkommen til Strømsgodset Jakob Glesnes.
  Hvordan har det gått siden overgangen?
  Jeg føler det har gått veldig fint, det har vært veldig lett å komme inn i gruppen, ettersom alle har tatt meg så godt i mot.

  Hva mener du selv er dine styrker på banen?
  Jeg mener at styrkene mine som spiller er at jeg er duellsterk, god til å bryte foran i duellene og at jeg har en god oppspillsfot, på både nærspill og når det gjelder lengre baller.

  Hva var hovedårsaken til at du valgte Strømsgodset?
  For min del handler det om å utvikle meg som fotballspiller, og man har gjennom de siste årene sett klare eksempler på at Godset har gjort nettopp det, utviklet unge talenter til gode fotballspillere. I tillegg så har Godset en spillestil som passer meg veldig godt, ettersom stopperne deltar mye i det oppbyggende spillet.

  Du ble kåret til banens beste mot Start. Hvordan føles det å få tildelt denne prisen allerede i sin første kamp?
  Det er såklart veldig kjekt, selv om det ble en liten bismak ettersom vi rotet bort to poeng like før slutt. Men det var veldig godt å komme godt i gang, og få en god start foran hjemmepublikummet.

  Vi har jo også signert Kristoffer Tokstad fra Sarpsborg, er dette en spiller du tror kan komme inn og være god fra første stund?
  Ja, absolutt. Kristoffer er en maskin. Han er en spiller som fansen kommer til å legge merke til fra første stund.

  På søndag venter din gamle klubb Sarpsborg 08. Hvordan blir det å møte din tidligere klubb etter så kort tid?
  Det blir selvfølgelig litt spesielt å spille mot gamle lagkamerater, som man spilte med for kun tre uker siden, men jeg ser veldig frem til det. Jeg ser frem til å møte både spillere og supportere igjen, selvom jeg håper og tror på at tre deilige poeng blir med hjem til Drammen.

  Hva føler du blir viktigst for å kunne ta 3 poeng på søndag?
  For å vinne på søndag er det viktig at vi spiller vår type fotball. Vi må få ballen til å gå fort, samt at vi må holde fokus i 90 minutter + tillegg.

  Godsetunionen har bestemt seg for å sende gratisbusser til Sarpsborg, har du noe oppfordring til de tilreisende?
  Først av alt må det sies at dette er et veldig bra tiltak. Det er viktig at så mange som mulig tar turen til Sarpsborg. Vi trenger all den støtte vi kan få i kampen om tre viktige bortepoeng.

  Godset har hittil i år kjempet vært med i medaljestriden. Tror du det blir medalje i år?
  Ja, hvorfor ikke? Vi er 4 poeng fra 2.plassen, og det er 10 kamper igjen. Så målet må selvfølgelig være og kjempe seg inn til en medaljeplass og spill i Europa neste år.

  Til slutt, har du rukket å melde deg inn i Godsetunionen enda?
  Nei, men det skal jeg gjøre med engang!

  GU-media takker Jakob for praten og ønsker han lykke til mot gamle lagkamerater på søndag.
  Vi vil komme tilbake med intervjuer med både Eirik Ulland Andersen og Kristoffer Tokstad i løpet av den neste uken.