Syng med på Marienlyst!

  Ny sangbok etter et samarbeid mellom styret og H-vinduet Fjerdingstad AS

  Styret i GodsetUnionen ønsker mer trøkk og god gammel "punch" på Strømsgodset sine hjemmekamper. Flere tiltak har allerede blitt gjennomført, senest til Elvefestivalkampen mot Stabæk da den nye sangboka ble presentert og utgitt til massene på GU-tribunen.

  Motgang er ikke alltid like lett å takle, og faren for et stemningsmessig antiklimaks er overhengende når du har gått 3 år uten hjemmetap og er regjerende seriemester. Entusiasme blir fort vekk til forventning. Paradoksalt nok er det jo at det er når resultatene uteblir at laget trenger den ekstra lille støtten fra tribunen.

  Etter en nedadgående kurve stemningsmessig på Marienlyst denne sesongen, har styret i GodsetUnionen drøftet mye rundt denne problemstillingen. Det vil alltid være denne foreningens primæroppgave å jobbe for en sterk og stolt supporterkultur. GU-tribunen er uten diskusjon for stående og syngende fans, fans som ønsker å gi den ekstra lille støtten til SIF gjennom både verbal og visuell støtte.

  GodsetUnionen trenger sterke bidragsytere for å fortsette utviklingen som har nådd nye høyder de siste sesongene. Ressurspersoner som f.eks Ivar vokser ikke på trær, men det er nettopp personer som han som kan utgjøre forskjellen på en middels tribuneprestasjon og en sinnssykt bra tribuneprestasjon. Engasjement smitter. Det har det alltid gjort og det vil det alltid gjøre.

  Kjenner du at du brenner litt ekstra for et levende tribuneliv? At du får litt ekstra gåsehud når lydtoppene sprenger det desibelnivået du trodde var mulig? Ønsker du kanskje bidra litt for å klare dette? Da ønsker vi komme i kontakt med deg. I GodsetUnionen har vi en egen sanggruppe, som med jevne mellomrom møtes for å diskutere tribunelivet i GodsetUnionen. Her diskuteres alt fra plassering av forsangergruppene, nye sangforslag, til alt av tribunerelaterte tiltak som kan bidra til å fremme stemning på stadion. Sanggruppa skal snart ha et nytt møte for å diskutere resten av sesongen 2014, så send oss gjerne en mail på post@old.godsetunionen.com, der du forteller litt om deg selv og hvorfor (evt hvordan) du kunne tenke deg å bidra.

  Gjennomførte tiltak:

  • Som en liten påminner til alle dere som jevnlig løser billett på GU-tribunen, har det nå blitt hengt opp flere skilt langs gjerdet som understreker at dette er en supportertribune for STÅENDE OG SYNGENDE fans. Faller du ikke inn i den kategorien, er veien heldigvis kort til en av langsidene. 
  • Mot Stabæk ble endelig etterfølgeren til det som en gang var kjent som «Lille Blå»-tribunebok offentliggjort, og denne gangen har den fått den enkle og konsise tittelen «Tribuneboka». Gjennom sponsormidler fra H-vinduet Fjerdingstad AS lot boken produsere seg opp i flere tusen eksemplarer, og boken inneholder sangtekster til alle sanger/rop i sangrepertoaret til GodsetUnionen, i tillegg til litt generell informasjon om GodsetUnionen og tribunearrangementer (TIFO). Styret er svært tilfreds med sluttresultatet og håper både eldre og yngre bidragsytere lærer seg alle sangene slik at desibelnivået kan nå nye høyder. Vi ønsker også i denne forbindelse å takke H-vinduet Fjerdingstad AS som muliggjorde dette tiltaket.
  Viser GodsetUnion_Tribuneboka-1.jpg

  Her er omslaget på den nye sangboka til GodsetUnionen!

   

  Nå håper vi å sette god gammel tribunestandard mot Brann om knappa to uker. Les deg opp, og syng med på Marienlyst!

  Og når ting går skikkelig dritt, syng litt på denne sangen og drøm etter bedre tider:

  «Strømsgodset IF, du knuser hjertet mitt.
  Av og til så er fotball skikkelig dritt.
  Vi kan tape denne kampen, ikke ta poeng.
  vi kommer alltid tilbake igjen!»