Tangering av klubbrekorden!

  Vi har gode opplevelser i hvalfangerbyen. Skal klubbrekorden tangeres der?

  Vi trenger deg, sidemann, naboen og kameraten. Inviter og mas på alle du kjenner. Sammen skal vi knuse dem. Tar du utfordringen?

  GodsetUnionen, Drammensere og alle Strømsgodset supportere! Søndag 22. Oktober spiller vi nok en viktig bortekamp. Denne gangen mot Sandefjord. Sett av noen timer til dette! Tenk dere det. Vi har vunnet 4 strake kamper på rad. Vinner vi i Sandefjord tangerer vi klubbrekorden fra 1968 med 5 strake seire i toppserien, samtidig som vi kjemper om medalje! Dette vill du vel ikke gå glipp av?

  Strømsgodset’s soldater kjemper altså i første linje om en plass i Europa. Vi, artilleriet skal stå bak ryggen deres og sprenge lydmuren i Sandefjord! Målet vårt er sprengt bortefelt med syngende gærne Drammensere!

  Rekorden er som følger: Toppserien 1968.
  08.09: Vålerenga – Strømsgodset 1-6
  22.09: Strømsgodset – Rosenborg 3-0
  06.10: Fredrikstad – Strømsgodset 0-3
  13.10: Strømsgodset – Frigg 3-1
  20.10 Lyn – Strømsgodset 1-6

  Vi skal sammen slå Sandefjord på søndag, og i tillegg sette ny klubbrekord hjemme mot Sogndal 29. oktober. Det er vel på tide etter 48 år?

  De siste 4 oppgjørene i hvalfangerbyen har Strømsgodset vunnet hele 3 ganger.
  17. juni 2007: Sandefjord 0 – 1 Strømsgodset
  3. mai 2009: Sandefjord 1 – 0 Strømsgodset
  29. august 2010: Sandefjord 0 – 3 Strømsgodset
  1. november 2015: Sandefjord 1 – 2 Strømsgodset

  Som dere ser, så har vi hatt flere gode opplevelser i Sandefjord de siste årene vi har møttes. Av dem vil vi trekke frem to av kampene. For en av de beste opplevelsene var med blant annet klubblegenden Ousman Nyans perlescoring tilbake i 2007, som sikret oss den viktige 0-1 seieren. Var du der? Espen Bugge Pettersen var der. Vi lurer på hva han følte den gangen! Heldigvis står mannen nå i vårt bur, på riktig banehalvdel.

  «I det 57. minutt mottok Ousman Nyan ballen på midtbanen og avanserte upresset mot Sandefjord-målet. Etter hvert begynte han å se etter spillmuligheter på kantene. Da han var ca 25 meter fra målet løftet han blikket og så at Espen Bugge Pettersen stod langt ute. Da løftet den lille midtbaneterrieren ballen vakkert over Espen Bugge Pettersen og i mål».

  Denne scoringen omtalte avisene som «Nyan’s kunstverk avgjorde sekspoengstriden». Se video her!

  Den siste gode opplevelsen var uten tvil da vi fylte bortefeltet i Sandefjord med over 800 Drammensere i 2015. Vi sang så høyt at hele vestfold hørte oss, og ikke minst så vant Strømsgodset og nærmest sikret sølvet!

  Klarer vi målsettingen vår for året, så vil vi få lignende scener som da vi var på besøk i Sandefjord i 2015. Sandefjord har i år valgt å flytte bortefeltet, men det stopper ikke oss. Vi skal fylle den «nye» borteseksjonen på 600 plasser. Blir den full? Da fyller vi like gjerne opp langsiden også.

  Vi trenger deg, sidemann, naboen og kameraten. Inviter og mas på alle du kjenner. Sammen skal vi ta dem. Tar du utfordringen?

  GodsetUnionen har satt opp busser for de av dere som ikke reiser innover med egne biler eller tog. Meld dere på nå, og bli med på mobiliseringen! Busspåmeldingen finner du her.