Tidlig seriestart!

  Gikk du på ski til stadion?

  GodsetUnionen oppfordrer til full boikott!

  Dette innlegget er skrevet før seriestarten mot Stabæk søndag 11.03.2018 for å ikke forstyrre Strømsgodset og interessen rundt vår kamp, da det kan ødelegge for vår klubb. Dette ønsker vi ikke, og kommer derfor med en uttalelse nå etter kamp. NFF ønsker det beste for norsk fotball sies det. De ønsker et bra landslag og klubber ute i Europa-spill. Derfor har de nå satt opp seriestarten 10.03.2018 for att landslaget skal få spillere i form og da kan vi vel registrere 2-3 spillere som faktisk spiller i Eliteserien.

   

  Vi bor i Norge, verdens flotteste land, men i november – mars er faktisk fotball i Norge utelukket. Nordmenn går på ski og skal på skistadion. Det laver ned og temperaturmåleren vår passerer faktisk 10- i dette øyeblikk 5 dager før seriestarten sparkes i gang (Hvis det blir noen). NFF, dere ødelegger for klubbene, supporterne og alle som følger norsk fotball. Dere har forlenget sesongen med tidligere seriestart og senere avslutting, og ikke minst med cupfinale i desember! Da har vi ikke engang notert oss at det etter andre serierunde er en landslagspause, og ikke minst at det spilles 4 kamper i juni/juli samt ferien fra 9. juli til 5. august. Total huemist!

   

  Det er på høy tid at dere tar supporterne på alvor og faktisk legger til rette for at folk skal ha det fint på kamp, og hvis det ikke blir tatt grep nå, så oppfordrer GodsetUnionen til FULL BOIKOTT de første serierundene i 2019! Dette kalles vinter, og det er ofte det i mars. Seriestarten skal starte tidligst april med avslutting (cupfinale) av sesong senest i starten av november. De tåler faktisk å spille en midtukekamp i andre europeiske ligaer, og da greier selvfølgelig vi det også. Da har alle supportere noe fast å forholde seg til, dette kalles tradisjon.