Til: Barneavdelingen Fra: GodsetUnionen

  Årets julegave er levert

  Det er viktig for GodsetUnionen å bidra i lokalsamfunnet, derfor ble årets julegave gitt til barneavdelingen på Drammen sykehus.

  Julen handler for mange om å tilbringe tid med familie og venner. Man har fri fra jobb og skole, man tar seg tid til å besøke besteforeldre og man ønsker alle rundt seg en god jul. Men ikke alle får oppleve gleden ved å komme hjem til jul.
  På barneavdelingen må mange tilbringe julen i sykesengen og derfor ble det av GodsetUnionens medlemmer, representert ved styreleder Thor Arne og medlemsansvarlig Anita, overlevert en sjekk pålydende 15 000 kr i går.

  Representanter fra barneavdelingen ønsker å bruke pengene på aktiviteter og tiltak for å glede barna på avdelingen. Å anskaffe lydanlegg på rommene, slik at barna kan koble seg på og høre på musikk eller lydbøker, står høyt på ønskelista.
  En av barna sitt største ønske, var at det skulle kjøpes inn brettspill slik at de kunne sitte på rommet sitt å spille med foreldrene sine.

  Det er viktig for oss i GodsetUnionen å bidra, ikke kun på tribunen, men også ellers i lokalsamfunnet. Derfor var det med stor glede vi kunne overrekke sjekken på vegne av alle Unionens medlemmer.

  Vi ønsker dermed alle de sterke, flotte barna på avdelingen god bedring og en riktig god jul og et godt nytt år.

  –¤–

  PS!
  GodsetUnionen vil også neste år bidra med en slant til ting vi brenner for. Hvis du vil være en av oss kan du bli medlem HER