Toppkampen mot Rosenborg nærmer seg utsolgt!

  Bli med på moroa. La oss utsette festen for trønderne!

  Her må du være rask, om du skal sikre deg billetter til toppkampen før det er for sent.

  Høstjakta er i gang for fullt. Strømsgodset jager en sølvmedalje for øyeblikket. På fredag slo vi et hardarbeidene Odd lag og fikk en liten luke ned til de andre lagene bak oss. Det har rett og slett vært en fantastisk fotballhelg for vår del. Nå er det viktig at vi kliner til på tribunen(e) de siste kampene som gjenstår. Dere veit alle hvor mye vi betyr for klubben sett under ett.

  Det er kun et fåtall av billetter igjen på Marienlyst til toppkampen mot Rosenborg førstkommende søndag. Ja, du leste riktig. Det nærmer seg UTSOLGT!

  Om du ønsker å sikre deg billett til denne viktige og spennende kampen, må du være rask. Du kan sikre deg billett ved å kjøpe billett disse stedene:

  Søndag 25. oktober kl 18.00: Strømsgodset – Rosenborg.
  – Forhåndskjøp på nett her: Kjøp her
  – Intersport Torget Vest
  – G Sport på Gulskogen

  PS. Husk å ta med medlemskort for rabatterte billetter. Gjelder 1 billett per medlem per kamp og gjelder IKKE for de som allerede har sesongkort.

   

  Det er fremdeles ledige plasser på GU-tribunen. Så til dere uten sesongkort, bør dere raska på! Om ikke kan du fort ende opp uten billett til toppkampen mot seriemesterne. Det vil du vel ikke?

  Det er ufattelig viktig at langsidene fortsetter å trøkke til og svarer GU. Dere har levert varene spesielt de siste kampene i år. Så la oss fortsette den samme gode trenden. Vi på GU har bevist at vi har flere hakk å gå på når vi gidder. La oss ta frem en liten «faen» i oss selv til denne kampen nå. Vi er ufattelig bra når vi bare gidder. Noe vi har vist i flere kamper i år. Leverer vi opp mot toppnivået på tribunen utklasser vi alt og alle! Kjernen har fått en god del billetter til denne kampen. Det er på høy tid at v setter disse trønderne på plass på tribunen og på banen. La oss knuse Kjernen på tribunen. Så tar Strømsgodset seg Rosenborg på banen!

   

  Velkommen til Fort Marienlyst.

  Syng høyt, syng Strømsgodset!