Tribunegruppa ønsker bedring

  Bidra for et bedre tribuneliv – det er gøy!

  Å stå på GodsetUnionen sin tribune har sin pris: såre stemmebånd, svette og litt blod på en god dag. Det skal merkes at man har stått på en tribune for stående og syngende supportere.

  Vi i GodsetUnionen forsøker stadig å utvikle oss til å bli enda bedre og enda mer synlig på tribunen. Tirsdag 26. mai arrangerte vi et tribunemøte, med fokus på nettopp utvikling. En viktig del av utviklingsarbeidet starter med rekruttering. Vi trenger nye bidragsytere for fremtiden! Hvordan skal vi få med flere, og kanskje først og fremst yngre krefter? Et forslag som kom frem på tribunemøtet var blant annet å lage kampanjer for GodsetUnionen, med materiale som publiseres på bussholdeplasser, ungdomsskoler og videregående skoler, hvor vi informerer om Godset og GodsetUnionen. Et annet innspill var at vi må være mer synlig i bybildet. Høsten 2014 avholdt GodsetUnionen et arrangement på Union Scene før kamp, med godt oppmøte og corteo fra Union Scene til Marienlyst stadion. Det er på slike arrangementer vi kan lære bort sanger, samt å prate om GodsetUnionen og tribuneliv. Tribunefilmer er også populært, og viser kreativiteten som allerede finnes i GodsetUnionen. Kanskje flere vil bli inspirert til å bidra?

  GodsetUnionen er til stede i flere sosiale medier, som de obligatoriske Facebook og Twitter. Vi har nå fått en Snapchat-konto, da vi kan ikke henge langt bak Strømsgodset her, om vi skal opprettholde vårt ungdommelige rykte. Legg til GodsetUnionen for å følge med på det vi gjør. Det er selvfølgelig mulig å følge oss på Instagram: gutifo

  Over flere sesonger har GodsetUnionen hatt et lokomotivfelt i front, på kampdag. Her ønsker vi at flere kan bidra! Er du en av de som er interessert i å gjøre den lille ekstra innsatsen og bidra kampen igjennom, hvorfor ikke prøve å stå sammen med lokomotivfeltet på betongen neste kamp? Det kan garantert gi mersmak! Skulle man derimot ikke ønske å bidra 100%, så håper vi du trekker ut til sidene, slik at de som ønsker å bidra kan stå på lokomotivfeltet.

  GodsetUnionen har mange gode sanger vi er stolte av. Med en aktiv sanggruppe, og stadige innspill på området utvikler vi ofte gamle sanger, og lager helt nye. Vi skal ta vare på sangene med lydtoppene, men også innføre flere sanger av den mer levende arten, som varer litt lenger, og er mulig å bruke både i medgang og motgang. Alle må bli flinkere til å klappe med strake armer, samt å bruke de effektene som blir delt ut på tribunen. På møtet ble det spilt inn åtte sanger, noen nye og noen gamle. Disse finner du på våre Facebook-sider.

  Ønsker du å være med på moroa? Vi tror at det er morsommere på kamp når man engasjerer seg og bidrar. Så, om du bidrar der du pleier å stå når du er på kamp, eller om du har lyst til å bidra i lokomotivfeltet, ikke nøl. Ta med naboen, sidemannen og KJØR!

  på vegne av tribunegruppa

  Truls W. Schøne