Tribunemøte!

  Har du noen ideer som kan forbedre GodsetUnionen ytterligere, eller bare er nysgjerrig på ståa per i dag? Da ses vi på tribunemøtet!

  GodsetUnionen inviterer sine medlemmer til tribunemøte onsdag 11. januar 2017. Kl.18:00, på treffpunkt Marienlyst.

  Tribunegruppa inviterer alle medlemmer av GodsetUnionen til tribunemøte onsdag 11. januar 2017. Kl.18:00, på treffpunkt Marienlyst.

  Agenda:
  • Innledning. Generelt om GodsetUnionen og fremtiden.
  • Innspill og forslag. (Alt fra nye sanger til rekruttering av nye syngende medlemmer, samt ildsjeler)
  • Hvordan få flere til å synge?
  • Trommer er ikke for bønder!

  Som agendaen tilsier: Har du gode ideer, forslag til nye sanger eller rekruttering? Eller har du synspunkter og gode meninger om hvordan vi kan bli bedre? Eller kanskje du bare har lyst til å observere? Da ønsker vi at du tar turen til treffpunkt Marienlyst denne onsdagen.

   

  Hovedpunktet på agendaen er sistnevnte på agendaen: tromme. Før dere fyrer løs med at trommer er for sirkusartister og håndball-tribuner ønsker vi at du leser gjennom hele artikkelen, før du kommenterer saklig.

  Det har vært snakk om dette lenge og forslaget om tromme har nå blitt tatt alvorlig.
  Vi har nå endelig kommet til en beslutning der vi inviterer medlemmer til åpent tribunemøte tidlig i 2017, før årsmøtet. Her skal vi snakke om tromme, ja dere hørte riktig. Vi veit det skjærer i hjerterota til flere og at skuffelsen kommer når dette temaet blir tatt opp.

  Verden forandrer seg og tribunelivet utvikler seg. Det tradisjonelle og trygge vi er vant til har dessverre begynt å gå av moten. Men vi kan ikke la fortid eller andres meninger bremse for utvikling.

  Tribunegruppa må ta noen upopulære valg som på lang sikt vil gi økt stemning og flere aktive unge medlemmer. Vennligst ikke få panikk! Ingen ønsker skolekorps eller bjelleklang fra håndball-arenaene. Tribunekultur er vår lidenskap og vi jobber alltid for GodsetUnionens beste.

  Personlig har vi, og undertegnede, vært motstander av tromme selv, vi har blant annet malt en to-stang med trommer forbudt og sunget trommer er for bønder. Vi har blitt opplært til det og all respekt til det gamle regimet, og til dere som har bygget opp den kulturen vi er vant til. Til det bedre, til det morsommere? Gi det et forsøk! Det verste som kan skje er at vi feiler, men så langt har vi ikke feilet med verken capo-tårn, tifo-show eller bruk av megafon.

  Plutselig skal dere se at vi presterer på vanskelige bortetribuner som Nadderud og Lerkendal. Plutselig leverer vi i motgang, noe vi har vanskeligheter med, med dagens stil. Sanger som fenger. Sanger som er morsomme over tid, som du kan hoppe og flagge til. Vi ønsker en levende tribune og håper flere er med på moroa!

  Vi skal ikke sammenlignes med Aalesund, Molde, Sandes Ulf eller andre som ikke kan bruke den riktig. Vi skal jobbe oss frem til den beste løsningen. En gjennomtenkt løsning med gode sanger. Her må vi samarbeide.

  Vi ønsker yngre krefter til Marienlyst! Vi ser en stor glippe mellom årstall som vi så gjerne skulle hatt på tribunen. Men vi ser lyst på fremtiden, for flere, yngre medlemmer dukker opp og vi ser en utvikling i riktig retning. Vi ønsker enda flere engasjerte supportere, og vi tror dette er riktig vei å gå. Vi har snakket med mange i GodsetUnionen-miljøet, og da spesielt den yngre garde, som er veldig for trommer på tribunen.

  Det betyr ikke at vi skal overdøve sanger eller bruke den under våre klassikere. Tromma skal brukes riktig og til sanger den passer til.

  Vi tar med oss noen punkter.
  1. GodsetUnionen greier sjeldent å holde takten.
  2. Når klapper vi faktisk i riktig takt?
  3. Vi har vanskeligheter med å holde tempoet i sangene nede.
  4. Vi mener det blir elektriske tilstander på tribunen under visse låter.
  5. Tromme tenkes å brukes på de nye sangene som er i den stilen som passer til tromme. De gamle sangene blir uten.
  6. Mange i tribunegruppa og flere har stått på tribuner med tromme, med stort hell. Det øker faktisk stemningen betraktelig, spesielt når det dabber av så greier den å snu det til det motsatte.
  7. Det har oftest vært motvilje mot alt nytt som har kommet inn av forslag, men det har gått bra til slutt har det ikke?

  Vi ønsker også at du melder deg på arrangementet vårt på Facebook, så vi har oversikt på hvor mange som kommer.

  Arrangementet finner du her! <—— linken!

  Vi gleder oss til et konstruktivt og bra møte!