Eliteserien: Haugesund

Mandag 18. april spiller Strømsgodset borte mot Haugesund. Det er 2. påskedag, så dette er en fridag for de aller aller fleste. Det gikk ikke som planlagt i Grimstad i første serierunde, men vi gir oss ikke av den grunn. Nå venter nok en tøff bortekamp, men vi har klokketro på at vi skal levere vårt fra tribunen for å hjelpe Drammenserne til årets første borteseier. Så gjenstår det å se om spillerne responderer på dette!

Ettersom dette er siste dagen i påsken, så håper og tror vi det vil bli folksomt med Drammensere i Haugesund denne mandagen. Turen tar kun 6.5 time!

GodsetUnionen ønsker som alltid å tilrettelegge for at flest mulig reisende får tatt turen. GodsetUnionen har derfor satt opp buss til denne kampen. For kun 600 kroner kan du bli med tur/retur Haugesund. Du kan om det ønskes bli med kun en vei. Men da må du informere reiseleder. Det er også mulig å hoppe på/av langs veien, men det skjer på avtalte steder. Som gjøres i dialog med reiseleder! (Send e-post til reiser@old.godsetunionen.com eller SMS til 92 61 39 71)

Ønsker du å være med GodsetUnionen til Haugesund? Da melder du deg på bussen.
Det gjøres enkelt via denne linken — HER — eller via appen «Rubic Connect» (som vi både bruker til medlemskap, bussturer osv)

Bortefeltet er på «Felt M» bak mål. Vi kommer tilbake med billettinformasjon, så snart vi har fått dette tilsendt!

Kort info om dagsbussen:
Dato: Mandag 18. april (2. påskedag)
Avreise: 10:00
Avreisested: Circle K (tidligere statoil) ved bussterminalen på Strømsø.
Ankomst: Ca 16:30
Kampstart: 18:00
Hjemreise: Like etter kampslutt.
Hjemkomst: Ca 02:30
Pris: 600 kroner.

Vi må ha minimum 30 påmeldte for å kunne sende bussen!

Busspåmelding til Haugesund!
GodsetUnionen har i utgangspunktet satt opp en 48 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldinga er bindende fra torsdag 14. april klokken 15:00. Det er med andre ord fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til torsdag 14. april klokken 15:00.
(For å melde deg av bussen, så sender du en e-post til reiser@old.godsetunionen.com eller en SMS til 92 61 39 71)