Utskiftninger i styret

  Søker nye bidragsytere

  GodsetUnionen trenger nye bidragsytere for å fortsette den fantastiske utviklingen foreningen har hatt de siste sesongene.

  Etter nok en tilbakelagt sesong, er GodsetUnionen allerede i gang med planleggingen inn mot neste sesong. Folk stiller stadig større krav til GodsetUnionen som forening, og det setter vi i styret stor pris på. Vi er klar over at vi er en forening i sterk vekst, med et sterkt omdømme, som spiller en helt avgjørende rolle for tribunelivet i og rundt Strømsgodset.

  Målsetningen vår er og vil alltid være at flest mulig skal bidra verbalt og visuelt på Strømsgodset sine kamper, og at våre medlemmer er stolt av å være medlem i en supporterforening som jobber aktivt for supporterkulturen fremfor alle mulige kommersielle hensyn. Samtidig ønsker vi at det skal lønne seg å være medlem i GodsetUnionen, og vi vil også i fremtiden jobbe aktivt med medlemsfordeler for alle som velger være medlem hos oss.

  Trenger nye bidragsytere

  For at vi skal kunne bli enda bedre i fremtiden, er vi avhengig av flere ildsjeler som ønsker bidra. Styret i GodsetUnionen står ovenfor noen utskiftninger neste år, da flere sentrale personer i det nåværende styret ikke stiller til gjenvalg. John Michael Glasse og Christian Lundberg takker begge for seg etter å ha hatt ansvar for reisegruppa de siste årene, sammen med økonomiansvarlig Kine Skårdal Kleven og arrangementsansvarlig Harald Kjos. Heller ikke foreningens nåværende leder Marius Paulsen Andreassen stiller til gjenvalg som leder.

  Marius Paulsen Andreassen har mest sannsynlig sagt seg villig til å kunne stille til valg som økonomiansvarlig, mens John Michael Glasse og Kine Skårdal Kleven begge ønsker å gå inn i valgkomiteen.

  Den nåværende valgkomiteen er allerede i gang med å kartlegge aktuelle personer for neste års styre, men vi oppfordrer alle som ønsker bidra i GodsetUnionen om å ta kontakt på leder@old.godsetunionen.com. Enten du ønsker bidra med administrative oppgaver, medlemspleie eller ønsker skrive artikler o.l er du hjertelig velkommen. GodsetUnionen anno 2015 skal bli enda bedre, og da trenger vi friskt blod. Da trenger vi ditt engasjement!

   

  Styret