Vålerenga Borte!

  På tide med en ny borteseier!

  Vi har fått 450 billetter. La oss fylle bortefeltet!

  Søndag 3. oktober reiser Strømsgodset til Oslo for å møte Vålerenga på Intility Arena. Dette er en bortekamp det lukter svidd av. Vi har hatt godt oppmøte på Intility Arena de siste sesongene. I 2018 var vi nærmere 800 i Oslo. Den gangen herjet Strømsgodset på banen og vi på tribunen. Før, under og etter kampen kokte det på bortefeltet. Den marineblå veggen tok med seg tre deilige poeng tilbake til Drammen.

  Dette blir årets første helgekamp uten koronarestriksjoner. Det betyr at INGEN trenger å testes før kamp lenger, ei heller ha grønt koronapass. Vi ønsker deg dermed velkommen tilbake, og håper du nå velger kamp på stadion og ikke fra sofaen hjemme.

  GodsetUnionen ønsker som alltid å legge til rette for å få flest mulig reisende på kampen. I den anledning har GodsetUnionen valgt å sette opp buss(er) til Intility Arena. Vi husker alle hvor stille det ble på Intility når Strømsgodset maltrakterte VIF og Drammens blå arme sang så høyt at hele Oslo hørte oss. Det hadde vært deilig å få en reprise av dette. Påmeldingen finner du nederst på siden!

  Kort info om bortefeltet:
  Bortesupportere holder til felt 201 og 202, som tilhører kortsiden. Bortefansen benytter seg av inngang 6 på DNB-tribunen. Strømsgodset har fått tildelt 1168 billetter på bortefeltet. Billettene koster 99 kroner, uansett alder. Det vil være stående og syngende supportere på hele tribunen!

  Alternative reisemåter:
  Ved ankomst T bane – linje 5 Vestli – Gå av på Hasle og følg veien mot Vallhall og videre til Intility Arena – Nordsiden Se kart.
  Ved ankomst buss 21 – gå av i Vallefaret – gå gjennom borettslaget og ut mot Vallhall.
  Det er begrenset med parkeringsplasser – men som regel noe kapasitet utenfor Vallhall Arena.
  Eventuelt meld deg på GU-bussen(e) for problemfri reise.

  Vi oppfordrer alle reisende om å kjøpe billetter på nett.

  Kjøp kampbilletter > HER < 

  KORT INFO OM BUSSEN!
  Dato: Søndag 3. oktober
  Avreise: 16.45
  Avreisested: Marienlyst stadion
  Hjemreise: Etter kampen.
  Hjemkomst: Rundt 20:45
  Pris: 200kr.
  Vi må ha minst 30 påmeldte for å sende bussen!

  Påmelding til Intility Arena — > HER < —

  Vi har i utgangspunktet satt opp en 44 seter på denne turen, men øker kapasiteten om det skulle bli nødvendig. Busspåmeldingen er bindende fra torsdag 30. september klokken 15.00! Det er også fullt mulig å melde seg av bussen om noe uforutsett skulle oppstå kostnadsfritt, frem til torsdag 30. september klokken 15:00. (Hvordan du melder deg av står inne på bekreftelsesmailen, eller så sender du en SMS til 92 61 39 71)

  På grunn av en oppdatering og noen nye endringer i systemet er ikke påmeldingslista synlig lenger. Men nå funker i det minste bekreftelsesmailen!