Ventetida er endelig over!

  Årets første hjemmekamp!

  En sesong utenom det vanlige. Sammen er vi sterke!

  Endelig er Eliteserien igang!

  I dag spiller Strømsgodset årets første hjemmekamp mot Odd, korona pandemien er ikke over og GodsetUnionen må bli hjemme. Slik regelverket og retningslinjene er nå får kun 200 personer lov til å være på stadion per kamp. Det er et meget uheldig og lavt antall publikummere. I den anledning har Strømsgodset gjort alt rett ved å gå for trekning av billetter. Dette gjelder dog kun sesongkortholdere.

  Ettersom GodsetUnionen både har medlemmer på egen tribune og på langsidene, samt medlemmer med sesongkort, familiekort og/eller kun enkeltbilletter, så står vi fortsatt for at det er «alle eller ingen». Frem til det er lov med et adskillig høyere antall personer på tribunen under kampene, så vil det ikke bli organisert noen form for tribuneliv. Ettersom Strømsgodset trekker ut heldige vinnere blant sesongkortholdere, så vil vi ikke nekte noen av våre medlemmer å reise på kampene om de blir trukket ut. Vi håper og tror de fleste fortsatt kjøper sesongkort og håper de aller fleste med sesongkort gir beskjed til klubben om å beholde pengene fremfor refusjon, slik at pengene forblir i klubben. For det vil komme en tid hvor vi kommer inn sammen, og da skal vi gjøre det skikkelig!

  Vi vill med dette også be om deres hjelp, da medlemskap i GodsetUnionen er viktig for supporterforeningens fremtid. Vi har rekord lave 855 medlemmer per dags dato og vi oppfordrer alle dere med blått hjerte om å melde seg inn i kveld, eller betale den allerede tilsendte fakturaen. Målet er 1500 medlemmer innen stadion åpner som normalt for publikum. Klarer vi det? Det bestemmer dere!

  Vi gleder oss over at Henrik Pedersens menn skal i ilden. Det blir ekstremt spennende å se hva den energiske mannen har fått til siden serien blei avsluttet i Kristiansund 2019. Vi forventer å se like energiske spillere som treneren, et lag som gir 100% og blør for drakta. Det som er rått er at det får vi med Henrik Pedersen!

  Det har vært et helvete. Usikkerheten om permisjoner i klubben, karantener og hjemmekontor. Det skal sies at Strømsgodset kommer svært godt ut av situasjonen. Det håper vi våre medsupportere også gjør.

  Vi har bygget en vegg med supportere der over 3500 har kjøpt stein på «Folkeveggen». Vi er sterke sammen i Drammen!

  Endelig i gang igjen på banen. Når tribunene åpner igjen, så fyller vi Marienlyst!