VIKTIG INFO ANGÅENDE HADJUK SPLITT HJEMME!

  Strømsgodset ønsker fullsatt Marienlyst, og gir derfor 50% rabatt på billettene!

  Dette vil du virkelig ikke gå glipp av!

  Strømsgodset fortsetter å cruise videre i Europa-eventyret, og er nå sikret avansement til den tredje kvalifiseringsrunden i Europa League. Vi møter dermed HNK Hadjuk Split i den tredje kvalifiseringsrunden. Angående hjemmekampene til Godset, så har sesongkortinnehavere muligheten til å få 20% rabbat ved gjenkjøp av fast sete innenfor den avtalte fristen til Strømsgodset. Noe som da gir full pris idet den avtalte tiden har gått ut. Men etter et storstilt Marienlyst og et fantastisk publikum som den 12. mann hjemme mot Mlada Boleslav torsdag kveld, har Strømsgodset virkelig slått på stortromma.

  Dette er klippet fra www.godset.no

  UEFA har satt opp følgende kampdatoer:

  30.7 Hajduk Split – Strømsgodset kl. 21.00
  6.8 Strømsgodset – Hajduk Split kl. 19.00

  Viktig info vedr gjenkjøp av fast seteplass for sesongkortinnehavere:
  Europa League gir mulighet for gjenkjøp av fast seteplass til rabattert pris

  Sesongkortinnehaverne kan kjøpe billett på sin faste seteplass via godset.no, på G-sport på Gulskogen senteret eller Intersport Torget Vest innenfor de ulike fristene annonsert.

  Q3: Gjenkjøp av fast seteplass gjelder fra fredag 24.7 kl 12.00 til torsdag 30.7 kl 12.00
  For alle med sesongkort vil det være mulig å gjenkjøpe sin faste plass via denne linken: https://sgnew.www2.dk/repurchase_klogin.php

  Plasser som ikke er gjenkjøpt og øvrige ledige seter selges fra torsdag 30.7 kl 16.00

  Øvrig billettsalg: Felt K1 vil åpnes for ordinært billettsalg fra fredag 24.7 kl 12.00 til SIF supportere. Billetter til dette feltet kan kjøpes på Intersport Torget Vest og G sport på Gulskogen senteret. Selges også på godset.no fra torsdag 30.7 kl 16.00 da vi også åpner øvrige felt som ikke er gjenkjøpt.

  La oss fylle Marienlyst!