Viktig info angående kampbilletter!

  Endelig løsner de opp i koronarestriksjonene.

  Bli en del av trekningen av kampbilletter. Kjøp medlemskap i GU og sesongkort!

  Endelig løsner de opp i koronarestriksjonene. Fortsetter nedgangen i samfunnet slik det gjør nå, vil det om kort tid åpnes for enda flere på tribunene landet rundt. I Drammen gikk vi nylig fra kun 200 personer inne på stadion til 600 personer. Neste steg blir 1000 personer eller flere inne på Marienlyst stadion. Dette har vi alle ventet på!

  Noen var blant de heldige som fikk overvære Strømsgodsets nedhøvling av Rosenborg. Neste gang kan det være din tur!
  Det eneste du må ha i orden for å være med i trekningen av billetter til Strømsgodsets hjemmekamper er sesongkort for 2021.

  Etter en amputert seriestart med utsettelser, så kommer Godset-kampene på løpende bånd i tiden fremover.
  Sørg for at du blir med i trekninga av kampbilletter. På grunn av begrensede kampbilletter har klubben å gå for de som har kjøpt sesongkort. Har du ikke kjøpt sesongkort enda? Frykt ikke. Du kan fortsatt sikre deg plass i trekningsskåla. Det eneste du trenger å gjøre er å hive deg rundt og få kjøpt sesongkort. Bli med på moroa da vel!

  For å få kjøpt sesongkort på supportertribunen må du ha medlemskap i GodsetUnionen.
  Medlemskap i GU kan du kjøpe HER!

  GodsetUnionen har i dag sendt ut medlemskontingenten for 2021. Det vil si at du som var medlem i fjor kan fornye medlemskapet ditt via Spoortz-appen eller ved å betale fakturaen du har fått tilsendt.

  Sesongkort for 2021 kjøpes > HER <

  Både vi i GodsetUnionen og Strømsgodset gleder oss til å se deg tilbake på stadion. Vi gleder oss til så godt som fullsatt Marienlyst!