Viktig info før seriestart!

  Nytt av året

  Sesongkort og medlemskort på vei i posten!

  VENTEPAUSEN NÆRMER SEG SLUTTEN
  Seriestarten er kun en uke unna. Fler og fler kommer på at de skal ordne sesongkort og medlemskap før første serierunde mot Stabæk. Både GodsetUnionen og Strømsgodset merker stor pågang blant medlemskap og sesongkort. Det er vel og bra. Så her kommer det en liten gladmelding.
  De fleste som har kjøpt sesongkort skal nå ha mottatt kortene sine i posten forrige uke. Om ikke så detter de vel ratt i postkassa i løpet av denne uka. Vi i GodsetUnionen har dessverre slitt med kort printeren vår, som igjen har sørget for at forrige utsendelse av medlemskort ble forsinket. Men vi kan nå bekrefte at kort printeren er oppe og går igjen, og at medlemskortene nylig ble printet og sendt ut. Det vil si at kortene skal havne i postkassen deres i løpet av denne uka.

   

  NYTT AV ÅRET
  I år er det faktisk mulig å betale medlemskontingenten direkte på mobilen via Hoopla eller via tilsendt faktura. Bruker du Hoopla sin løsning, så får du to valgmuligheter. Du kan enten velge å kun få medlemskapet ditt på mobilen, eller velge å få tilsendt medlemskortet i plast. Velger du å få plastkortet, så får du i tillegg medlemskapet på mobilen.

  Pga bytting av system rett før jul, så vil de som betaler medlemskontingenten via faktura på e-post IKKE få muligheten til å få medlemskapet på mobilen. Dette vil være fikset når neste års medlemskontingent skal åpnes.

   

  SLIK SPARER DU PENGER
  Til alle dere uten GU-medlemskap og sesongkort på GodsetUnionen tribunen (H-Vinduet tribunen)
  Visste du at du sparer hele 140 kroner per hjemmekamp om du er medlem i GodsetUnionen og skal kjøpe enkeltbillett? Da koster billetten kun 210 kroner. Om du ikke er medlem derimot, så har billettprisen blitt økt til 350 kroner per enkeltbillett. Prisene gjelder voksne.

  Er du medlem av GodsetUnionen og har sesongkort koster det deg kun 1760 kroner for hele sesongen.

  Med andre ord så har du faktisk spart inn pengene for både GU-medlemskapet og sesongkortet ditt om du er på 5 hjemmekamper i løpet av året. Kjøper du enkeltbillett på 5 kamper uten medlemskap og sesongkort koster deg 1750 kroner. Det skiller kun 10 kroner fra det å faktisk ha betalt for både GU-medlemskapet og sesongkortet. I tillegg kan du se på det slik: Du får faktisk 10 «gratiskamper» om medlemskap og sesongkort er i orden!

   

  SALG PÅ SIF-HUSET
  Førstkommende tirsdag sitter både Strømsgodset og GodsetUnionen på SIF-huset for salg av sesongkort og medlemskap. Ta gjerne turen innom, da vi sitter der fra klokken 14.00 – 18.00!