Viktig info om medlemskortene!

  I april går siste bolk med medlemskort ut med posten. Dersom du vil motta kortet ditt med den utsendelsen må du betale medlemskontingenten du har fått av oss per epost innen 4. april. Dagen etter du har betalt kan du kjøpe sesongkort via hjemmesidene til Strømsgodset.

  Påsken er over og sesongen er som vi vet i full gang. Det er fortsatt mulig å kjøpe sesongkort på vår tribune. For å få muligheten til å kjøpe det til medlemspris må du ha gyldig medlemskap i GodsetUnionen. Først dagen etter at medlemskapet er betalt, er det mulig å kjøpe sesongkort på GU-tribunen.

  Vi minner om at vi har satt bort utsendelsen av medlemskort i år, og kortene går derfor ut i bolker. Forrige bolk gikk til de som betalte mellom midten av desember og midten av februar. De som har betalt/betaler mellom 20. februar og 4. april vil motta kortene i posten i april. Vi håper dermed at de som ikke har betalt medlemskontingenten enda vil gjøre det FØR 4. april, og dermed motta kortet på neste utsendelse, som også er siste utsendelse for denne sesongen.

  Det er svært viktig at du sjekker at personalia og adressen på giro og medlemssidene er korrekt. Hvis den ikke stemmer, må du logge deg inn med e-postadressen din, og rette opp før du betaler.

  Alle giroer har et unikt KID-nummer og du må derfor IKKE betale for andre enn personen på giroen. Betalingen blir ikke registrert dersom korrekt KID-nummer ikke er påført.

  Vi minner om at alle som var medlem av GodsetUnionen i 2015 skal ha mottatt giro på mail. Giroene ble sendt ut 24.10.2015, 08.12.2015, 30.01.2016 og 05.03.2016, til epostadressen du har oppgitt i medlemsregisteret.

  Om du ikke betalte medlemskapet ditt i 2015, men ønsker å være medlem i år, kan du klikke her: http://kxweb.no/portal/public/orgSignUp.do?siteId=461&id=183

   

  Har du spørsmål/utfordringer vedrørende medlemskap eller medlemskort ber vi deg kontakte medlemsansvarlig på medlem@old.godsetunionen.com