Viktig info om medlemskortene

  Neste utsendelse av medlemskort er i slutten av februar. Fristen for kjøp er 19. ferbuar!

  For å kunne få kjøpt sesongkort på GU-tribunen, må du kjøpe medlemskap hos oss. Dagen etter kan du kjøpe sesongkort via hjemmesidene til Strømsgodset.

  En flott sesong er over for vår del, mens en ny og spennende sesong nærmer seg med stormskritt. Strømsgodset er godt i gang med salg av sesongkort for 2016 sesongen. For å få muligheten til å kunne kjøpe dette til medlemspris er dere nødt til å ha gyldig medlemskap i GodsetUnionen. Først dagen etter at medlemskapet er betalt, er det mulig å kjøpe sesongkort på GU-tribunen. Da våre medlemssystem snakker sammen.

  Vi minner om at vi har satt bort utsendelsen av medlemskap slik at ting skal gå mer smertefritt i år. Firmaet sender ut kort 3-4 ganger i året. Den første forsendelsen av kort ble gjort i desember. Det vil si at alle som betalte medlemskapskontingenten innen 3. desember, skal ha mottatt medlemskapet kort tid etter utsendelsene. Den neste utsendelsen av medlemskap er i slutten av februar, her er fristen satt til fredag 19. februar. Det vil si at ALLE som har betalt medlemskap mellom 4. desember og 19. februar vil motta medlemskapet sitt i posten. Vi håper flest mulig betaler medlemskontigenten innen 19. februar slik at vi er sikre på at alle får medlemskortene sine FØR seriestart helgen 11-13 mars!

  Det er svært viktig at alle sjekker om personalia og adressen på giro og medlemssidene er korrekte. Hvis den ikke stemmer, logger du deg inn med e-postadressen din og retter opp før du betaler. Da fanger systemet opp din nye adresse og korrekte adresse, så vil kortet tilslutt havne i riktig postkasse. Husker du ikke passordet bruker du «glemt passord-funksjonen». Logg inn [HER]

  Alle giroer har et unikt KID-nummer og dere må derfor IKKE betale for andre enn personen på giroen. Gjør dere det, vil ikke de andre personene få medlemskort eller rettigheter.
  Familiegiro kan lages, men da m dere sende en e-post med navn og medlemsnummer på alle til oss, så fikser vi dette.

  Vi minner i tillegg om at alle som var medlem av GodsetUnionen i 2015 skal ha mottatt giro på mail. Giroene ble sendt ut 24.10.2015, 08.12.2015 og 30.1.2016 på e-post til adressen du har oppgitt i medlemsregisteret. Finner du den ikke, anbefaler vi dere om å sjekke ut spamfilter/søppelposten. Om den ikke ligger der heller, kan dere sende oss en e-post til medlem@old.godsetunionen.com så vil vi sjekke opp dette.

  Om du ikke var medlem i GodsetUnionen i 2015, og nå ønsker å bli det / fornye medlemskapet. Da klikker du deg inn [HER] for å bli medlem!