Viktig Info om Sandefjord Away!

  Årets satsningkamp vil du ikke gå glipp av. Bortefeltet skal fylles!

  Spar penger og unngå billettkø. Forhåndskjøp billett!

  Søndag 1. november er det duket for den nest siste serierunden og årets siste bortetur, når Strømsgodset møter Sandefjord på Komplett.no Arena. Strømsgodset er som kjent med i medaljekampen og kampen om europacupspill i 2016. Dette er sesongens absolutte siste bortekamp. Vi ønsker derfor å avslutte med stil, samtidig som det er utrolig viktig at vi får gitt gutta en ordentlig hyllest fra tribunen. Vi møter tabelljumoen, som kun er en time unna Drammen. Vi håper at ALLE ønsker å reise på denne kampen. En av grunnene bør være muligheten for å sikre tre særdeles viktige poeng i medaljestriden, og ikke minst la gutta få den hyllesten de fortjener fra et fullsatt bortefelt.

   

  Da dette er sesongens siste bortetur, har vi valgt å kjøre i gang en liten vri. Da Viking kampen som opprinnelig skulle vært vår satsningskamp i år, blei satt opp en fredag, valgte vi raskt ut Sandefjord kampen.  Vi har i samarbeid med EB derfor åpnet opp for to (2) alternative måter å komme seg til Sandefjord på i regi av GodsetUnionen.

  Alternativ nummer 1: Lørdagsbuss med overnatting i Sandefjord. For de som ønsker en liten kickstart dagen før dagen, med vorspiel og festligheter.
  Alternativ nummer 2: Søndagsbuss til Sandefjord.

  Prisen for medlemmer er kun 50kr, mens prisen for ikke-medlem er 150kr. Vi kan si med en gang at det allerede nå er stor pågang på busspåmeldingene. En buss er allerede fylt opp og fler skal det bli.

   

  Busspåmelding
  Alternativ nummer 1: Lørdagsbuss til Sandefjord. Busspåmelding
  Alternativ nummer 2: Søndagsbuss til Sandefjord. Busspåmelding

  Ps. siste frist for påmelding på lørdagsbussen er fredag 30. oktober kl 12.00!

   

  Pub og Hotell
  GodsetUnionen samles på James Clark Pub  Sandefjord denne helgen. Puben ligger sentralt i byen og har plass til 275 personer inne og ute. Vi har i tillegg fått tilbud fra Clarion Collection Hotel Atlantic under besøket i Sandefjord. For de som ønsker å benytte dette alternativet kan benytte denne bookingkoden: #GR000803

   

  Billettinfo
  Det er mulighet for å kjøpe billetter på stadion, men vi oppfordrer samtlige til å forhåndskjøpe billetter på nett. Dette av flere årsaker. Dette skyldes at du får rabaterte priser ved forhåndskjøp av billett (20kr i avslag). Du slipper billettkø når du ankommer stadion. Samtidig hjelper dere oss og Sandefjord med å holde «en viss oversikt» over antall tilreisende. Noe som igjen sørger for at vi får økt tribunekapasitet.

  Strømsgodset og GodsetUnionen har fått tildelt 350 plasser på bortefeltet til Sandefjord med mulighet for å utvide feltet til 1000 plasser. Både Sandefjord og GodsetUnionen oppfordrer samtlige om å forhåndskjøpe billetter når billettsalget åpner mandag 19. oktober kl. 09:00. Sandefjord har enda ikke bestemt seg for billettpris til denne kampen. Billettprisen vi fant tidligere var reduserte priser satt av klubben KUN til kampen mot Start. Er vi ekstra heldige, kan det hende at vi får samme pris som under IK Start-kampen, men frem til da forholder vi oss til den ordinære prisen. Så per i dag koster en bortebillett 180kr om en forhåndskjøper, og 200kr ved kjøp i billettluka. Når det gjelder barna (de under 16 år) så er det rabaterte billetter til dem. De kan også forhåndskjøpes eller kjøpes i billettluka på stadion.


  Her er billettlinken 
  (den oppdateres og åpner først mandag 19. oktober kl. 09:00)
  Kjøp billett på felt-M (bortesupporter)

  Spørsmål?
  Om du har noen spørsmål angående Sandefjordturen? Da kan du sende oss en mail på reiser@old.godsetunionen.com eller en sms til 92613971 med hva det gjelder. Skulle du trenge hjelp med påmeldingen, da sender du enten en mail til reiser@old.godsetunionen.com eller en sms til 92613971 med fullt navn og mailadresse, så hjelper vi dere!
  Eksempel: «Ola Nordmann, olanordmann@gmail.com, Sandefjord Away, (lørdag/søndag)»

  Turinfo
  Avreise kl. 15:00 fra Marienlyst stadion (Lørdagsbussen)
  Avreise kl. 13:00 fra Statoil ved bussterminalen (Søndagsbussen)
  Hjemreise like etter kampslutt
  Pris: 50kr for medlem / 150kr for ikke-medlem.